Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ: Χτυπήσαμε το στόχο στη Συρία


Φεβρουάριος 26, 2021. 20:25. Ελλάδα.

 

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Λόιντ Ώστιν, επιβεβαίωσε σήμερα, Παρασκευή,  ότι έχει επιτευχθεί ο στόχος στη Συρία.

"Είμαστε βέβαιοι ότι ο στόχος που χτυπήσαμε στη Συρία χρησιμοποιήθηκε από τις πολιτοφυλακές που πραγματοποίησαν τις πυραυλικές επιθέσεις στο Ιράκ», δήλωσε ο Ώστιν, σε δηλώσεις μετά τις επιδρομές που ξεκίνησε ο αμερικανικός στρατός κατά της υποδομής των ένοπλων ομάδων που υποστηρίζονται από το Ιράν στην Ανατολική Συρία  τονίζοντας, «Το μήνυμά μας είναι: Δεν θα κλείνουμε τα μάτια στις επιθέσεις της ιρανικής πολιτοφυλακής».

E. #Syria: early this morning US bombed #IRGC-linked positions (incl. Kataib Hezbollah) in area of #AbuKemal, on border with Iraq. No words on casualties.
Εικόνα

Το «Πεντάγωνο» είχε ανακοινώσει, νωρίτερα, ότι είχε διεξαχθεί αμερικανική αεροπορική επίθεση ακριβείας εναντίον των δύο ομάδων, της  Kait'ib Hezbollah και Kait'ib Sayyid al Shuhada που υποστηρίζονται, από την Τεχεράνη, στη συριακή επικράτεια .. και ότι διεξήχθη σύμφωνα με τις οδηγίες του Προέδρου Τζο Μπάιντεν, σε απάντηση στις πρόσφατες επιθέσεις.

Masrawy

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr