Αυτοκρατορία Ερντογάν – Ο πλούτος που δεν μπορεί να κρυφτεί

Το ρολόι της συζύγου του Ερντογάν ξεπερνά τις 30 χιλιάδες ευρώ...


Σεπτέμβριος 22, 2021. Ελλάδα.

Η πολυτελής οικογενειακή ζωή του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν γίνεται συχνά στόχος της αντιπολίτευσης.

 Παρά το γεγονός ότι η οικονομία της χώρας έχει πληγεί σοβαρά από την πανδημία, ο βουλευτής του «Καλού Κόμματος», Αχμέτ Εροζάν, έγραψε ότι η σύζυγος του προέδρου, Εμινέ Ερντογάν, φοράει ένα ρολόι αξίας άνω των 30 χιλιάδων ευρώ.

Ο Εροζάν ειρωνεύτηκε μέσω ανάρτησης στο "Twitter". 

Έχει δημοσιεύσει μια φωτογραφία του βιβλίου της Εμινέ Ερντογάν με τίτλο «Τα ταξίδια μου στην Αφρική» και μια φωτογραφία της με ένα ρολόι στο χέρι. 

 Ο βουλευτής της αντιπολίτευσης γράφει ότι σύμφωνα με τη φτώχεια της Αφρικής, η αξία του ρολογιού της Εμινέ Ερντογάν, αν είναι γνήσιο, υπερβαίνει τις 30 χιλιάδες ευρώ.

Το βιβλίο «Τα ταξίδια μου στην Αφρική» κυκλοφορεί στην αγορά. Το ρολόι «Chopard Happy Diamonds» ταιριάζει με τη φτώχεια της Αφρικής. Εάν το ρολόι δεν είναι ψεύτικο, η τιμή του ξεκινά από 30.000 Ευρώ», γράφει ο Εροζάν.

 


Το βιβλίο «Τα ταξίδια μου στην Αφρική» είναι μια συλλογή εντυπώσεων και αναμνήσεων από τα ταξίδια της στην Αφρική, μετά τις επίσημες επισκέψεις του Ταγίπ Ερντογάν.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει σε βιβλιοπωλεία στην Τουρκία στις αρχές Οκτωβρίου και σύμφωνα με το Anadolu, η πρώτη κυρία της χώρας θα το παρουσιάσει στις γυναίκες των προέδρων και των πρωθυπουργών κατά τη διάρκεια της παραμονής του ζευγαριού στη Νέα Υόρκη για την ετήσια σύνοδο κορυφής του ΟΗΕ.

Το βιβλίο, το οποίο αφιέρωσε η Εμινέ Ερντογάν στη μητέρα της, περιγράφει τις εντυπώσεις της από τις επισκέψεις της σε 32 αφρικανικές χώρες την περίοδο 2014-2020 (Αλγερία, Ισημερινή Γουινέα, Αιθιοπία, Τζιμπουτί, Σομαλία, Γκάνα, Νιγηρία, Γουινέα, Ουγκάντα, Κένυα, Τανζανία, Μοζαμβίκη, Μαδαγασκάρη, Σουδάν, Τσαντ, Τυνησία, Μαυριτανία, Μάλι, Δημοκρατία της Νότιας Αφρικής, Ζάμπια, Γκάμπια και Σενεγάλη)

Το βιβλίο θα εκδοθεί επίσης στα αγγλικά, γαλλικά, αραβικά και σουαχίλι από διεθνείς εκδοτικούς οίκους.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr