Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες ‘εξουδετέρωσαν’ 8 Κούρδους ‘τρομοκράτες’


Οκτώβριος 6, 2021. Ελλάδα.

Οι επιχειρήσεις της MİT που έχουν ενταθεί πρόσφατα, συνεχίζουν να ‘εξουδετερώνουν’ τους τρομοκράτες (Κούρδους αυτονομιστές).

Μόνο σήμερα (6 Οκτωβρίου), γράφει το τούρκικο δημοσίευμα,  8 τρομοκράτες εξουδετερώθηκαν στις επιχειρήσεις που διεξήχθησαν μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ελήφθησαν από πηγές ασφαλείας, η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (MİT ) πραγματοποίησε επιχείρηση κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης (PKK) στη Γκάρα, στο βόρειο Ιράκ. Στην επιχείρηση, εξουδετερώθηκαν 4 Κούρδοι αυτονομιστές, μεταξύ αυτών και ο Tζαντζάν Γιλντίζ, με την κωδική ονομασία «Ντόκτορ Ροντί» ο οποίος ήταν μεταξύ εκείνων που συμμετείχαν στην επίθεση που σημειώθηκε στη Ντάγκλιτζα  του Χακάρι το 2012 και στην οποία μαρτυρία 8 στρατιώτες.

Σε άλλη δήλωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αναφέρθηκε ότι εξουδετερώθηκαν 4 τρομοκράτες του PKK στο Χακούρκ, στο βόρειο Ιράκ, σε συντονισμένη επιχείρηση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων και της MİT.

Ajans Haber

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr