Οι Κούρδοι Συρίας ανέφεραν το θάνατο Τούρκων στρατιωτών - ενώ οι Τούρκοι ανακοίνωσαν το θάνατο Κούρδων στο Ιράκ


Οκτώβριος 3, 2021. Ελλάδα.

Μαχητές των κουρδικών Λαϊκών Αμυντικών Δυνάμεων  από κοινού με τις Ελεύθερες Μονάδες Γυναικών, πραγματοποίησαν μια σχεδιασμένη επιχείρηση εναντίον των Τούρκων στρατιωτών κατοχής στη βόρεια Συρία, οι οποίοι προσπάθησαν να εξαπολύσουν επιθέσεις στους λόφους που ελέγχουν.

Η κουρδική επιχείρηση «είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο στρατιωτών κατοχής και τον τραυματισμό δύο ακόμη».

Το Κέντρο Μέσων των Λαϊκών Αμυντικών Δυνάμεων εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις που πραγματοποίησαν οι δυνάμεις των ανταρτών και τις επιθέσεις που ξεκίνησαν οι Τούρκοι στρατιώτες κατοχής, όπως γράφει το κουρδικό δημοσίευμα.

Η Τουρκία σκότωσε τρεις Κούρδους στο βόρειο Ιράκ


Σύμφωνα με δημοσίευση στο λογαριασμό του τουρκικού υπουργείου Άμυνας στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, πραγματοποιήθηκε αεροπορική επιχείρηση στην περιοχή Γκάρα στο βόρειο Ιράκ.

«Ως αποτέλεσμα του συντονισμένου έργου των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, 3 τρομοκράτες του PKK, οι οποίοι εντοπίστηκαν στην περιοχή Γκάρα στο βόρειο Ιράκ, εξουδετερώθηκαν με αεροπορική επιχείρηση», όπως αναφέρεται.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr