Τουρκία: Παρουσιάστηκαν Μη Επανδρωμένα Επίγεια Οχήματα


Νοέμβριος 9, 2021. Ελλάδα.

 

Στην περιοχή Γκιόλμπασι της Άγκυρας πραγματοποιήθηκε τελετή για τα μη επανδρωμένα επίγεια οχήματα και στρατιωτικών ρομποτικών τεχνολογιών.

Στην τελετή εκτέθηκαν τουρκικής κατασκευής μη επανδρωμένα οχήματα, μάλιστα ο πρόεδρος της τουρκικής Αμυντικής Βιομηχανίας, Ισμαήλ Ντεμίρ, ανέφερε ότι η τουρκική  αμυντική βιομηχανία έχει σχεδιάσει ένα όραμα για μη επανδρωμένα συστήματα.


«Αν δεν μπορούμε να προβλέψουμε τις εξελίξεις του μέλλοντος σήμερα, κάποια στοιχεία που θα συναντήσουμε αύριο στον τομέα των επιχειρήσεων, μπορεί να μας αιφνιδιάσουν . Αλλά ο στόχος μας ποιος είναι;  Είναι να εντάξουμε κάποιες τεχνολογίες στο πεδίο που μπορεί να έχουν αιφνιδιαστικό αποτέλεσμα στους αντιπάλους μας», είπε χαρακτηριστικά.


Μετά την τελετή, ο Ισμαήλ Ντεμίρ εξέτασε τα μη επανδρωμένα οχήματα ξηράς που αναπτύχθηκαν από τις εταιρείες και έλαβε πληροφορίες από τις αρχές.

Λίγο αργότερα, μη επανδρωμένα χερσαία οχήματα επέδειξαν τις ικανότητές τους να αντιπροσωπεύουν το έργο τους σε δύσκολες συνθήκες εδάφους.

 

 

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr