Χάκερς χτύπησαν την ισραηλινή πρεσβεία στην Άγκυρα- ειρωνεύτηκαν τη συνάντηση Μπάιντεν- Ερντογάν


Νοέμβριος 3, 2021. Ελλάδα.

 

Η πρεσβεία του Ισραήλ στην Άγκυρα, στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, ανέφερε ότι η ιστοσελίδα της  έπεσε θύμα χάκερς με δημοσίευμα ενός κειμένου το οποίο σχολιάζει ειρωνικά τη συνάντηση του Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στη Ρώμη, αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Σε άρθρο που αναφέρεται ως  «'Zaytung haberi'/ ‘Ειδήσεις Ζάουτουνγκ’, με τίτλο «Η διαπραγμάτευση F-35 έχει τελειώσει: Το Εξωτερικών πιέζει για το ποσό των 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων  σε iPhone 13 Pro και AirPods αντί για αεροσκάφη...», χλευάζοντας τη συνάντηση στη Ρώμη.


Στην ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ της 2ας Νοεμβρίου, η πρεσβεία ανέφερε στο Instagram  ότι το σχετικό δημοσίευμα δεν έγινε από αυτούς και σημειώνει:

 «Λυπούμαστε που σας ενημερώνουμε ότι στις 02 Νοεμβρίου 2021, γύρω στις 22.10, ένας από τους επίσημους λογαριασμούς μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας, δέχθηκε επίθεση στον κυβερνοχώρο και ενώ η απάντησή μας στην επίθεση συνεχιζόταν, κάποιο ακατάλληλο περιεχόμενο δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό μας».

Η ανακοίνωση προσθέτει:

 «Ενημερώνουμε το κοινό ότι αυτή η ανάρτηση δεν ανήκει σε εμάς και εκφράζουμε τη λύπη μας για τυχόν αρνητικότητα και σύγχυση που προκαλείται από αυτήν την ακατάλληλη ανάρτηση».

t24.com.tr, haberler.com,

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr