Οι Βούλγαροι εξοργίστηκαν: Ουκρανοί πουλούν τις γεννήτριες που τους παραχώρησαν για να μην παγώσουν…


«Στον ιστότοπο διαδικτυακών πωλήσεων OLX, ένας Ουκρανός πουλά μια ολοκαίνουργια γεννήτρια βενζίνης που δώρισε η Βουλγαρία για 20.000 hryvnia ή 984 λέβα, ανέφερε το Breaking.bg»

Ιανουάριος 31, 2023. Ελλάδα.

«Για σχεδόν χίλια λέβα, μπορείτε να αγοράσετε τις συσκευές που δωρίστηκαν στους Ουκρανούς, που αγοράστηκαν από το κατάστημα "Praktiker" στο Ρούσε στις 6 Νοεμβρίου 2022», γράφει η βουλγαρική blitz.

Στον ιστότοπο διαδικτυακών πωλήσεων OLX, ένας Ουκρανός πουλά μια ολοκαίνουργια γεννήτρια βενζίνης για 20.000  που δώρισε η Βουλγαρία για 20.000 Γριβνίες ή 984 λέβα, δημοσιεύει και το Breaking.bg.

Η αγγελία συνοδεύεται από φωτογραφίες της γεννήτριας, μια εκ των οποίων δείχνει το τιμολόγιο του μηχανήματος, το οποίο δείχνει ότι αγοράστηκε από το κατάστημα Praktiker της βουλγαρικής πόλης Ρούσε στις 6 Νοεμβρίου 2022.


Ο Ουκρανός πωλητής παρουσιάζει και την κάρτα ...εγγύησης από το
Praktiker της βουλγαρικής πόλης Ρούσε, γράφει το βουλγαρικό δημοσίευμα

Είχε πραγματοποιηθεί από διάφορους βουλγαρικούς οργανισμούς μια μεγάλη εκστρατεία για τη συγκέντρωση κεφαλαίων για την αγορά γεννητριών ντίζελ και βενζίνης για τον πληθυσμό της Ουκρανίας, που κρυώνει χωρίς ηλεκτρισμό και θέρμανση μετά από συνεχείς ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις στην επικράτεια.

Η στάση των Ουκρανών, να πουλάνε γεννήτριες που αγοράστηκαν με δωρεές Βούλγαρων, για τις οποίες οι διοργανωτές διακινδύνευσαν τη ζωή τους, είναι τουλάχιστον σκανδαλώδης, οι χρήστες στο Διαδίκτυο είναι εξοργισμένοι, σημειώνουν τα βουλγαρικά δημοσιεύματα

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr