Ο Ρώσος πρόεδρος σε φοιτητές: Η Ρωσία δεν θα ζήσει χωρίς τον παγκόσμιο Πολιτισμό!


Ιανουάριος 25, 2023. Ελλάδα.

Μόσχα.

«Η Ρωσία, σε αντίθεση με τη Δύση, δεν θα ζήσει χωρίς τον παγκόσμιο πολιτισμό». Αυτό δήλωσε  στις 25 Ιανουαρίου ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με Ρώσους φοιτητές.

«Δεν σκεφτήκαμε ποτέ να ακυρώσουμε τον Μπετόβεν ή τον Μπαχ, ή τον Ο. Χένρι και ούτω καθεξής, αλλά ‘αυτοί’ σκεφτήκανε να ακυρώσουμε τον Τσαϊκόφσκι», είπε ο Πούτιν.

Ο Πρόεδρος είπε ότι η  Δύση αποφάσισε να ζήσει χωρίς τον Τσαϊκόφσκι, τον Ντοστογιέφσκι, τον Τολστόι, αλλά η Ρωσία δεν θα ζήσει χωρίς τους παγκόσμιους κλασικούς.

Όπως ανέφερε το REGNUM, στις 25 Ιανουαρίου, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν πήγε στο σύμπλεγμα Lomonosov του Κέντρου Επιστήμης και Τεχνολογίας Καινοτομίας του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μόσχας «Βορομπγιόβι Γκόρι», την Ημέρα των Ρώσων Φοιτητών που γιορτάζεται στις 25 Ιανουαρίου, την Ημέρα της Τατιάνας*.

[*Ημέρα της Τατιάνας ή «Ημέρα των Σπουδαστών της Τατιάνας», ονομάστηκε έτσι, από την Αγία Τατιάνα, μια χριστιανή μάρτυρα στη Ρώμη του 3ου αιώνα κατά τη διάρκεια της βασιλείας του αυτοκράτορα Αλέξανδρου Σεβήρου]

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr