Καυτές αποκαλύψεις για την όμορφη σεξολόγο - πρέσβειρα της Ουκρανίας στη Βουλγαρία!

Ολέσια Ιλάτσουκ

Ιανουάριος 4, 2023. Ελλάδα.

 

Στην Ουκρανία, οι σφοδρές διαμάχες γύρω από την νεοδιορισθείσα Ουκρανή πρέσβειρα στη Βουλγαρία δεν υποχωρούν.  Πρόκειται για την 46χρονη Ολέσια Ιλάτσουκ, η οποία θα διαδεχθεί τον Βιτάλι Μοσκαλένκο ως επικεφαλής της ουκρανικής διπλωματικής αποστολής.

 

Η Ιλάτσουκ μπορεί να μην έχει εμπειρία στη διπλωματική σφαίρα, αλλά από την άλλη πλευρά, έχει ισχυρή εμπειρία ως "σεξολόγος" - γεγονός που προκάλεσε την αγανάκτηση της ουκρανικής διπλωματικής κοινότητας, πολλών δημοσιογράφων και πολιτικών, γράφει το Radio Svoboda.

Όλοι εφιστούν την προσοχή στο γεγονός ότι η Βουλγαρία είναι μια εξαιρετικά σημαντική χώρα για την Ουκρανία, η οποία διαθέτει σημαντικά αποθέματα σοβιετικών όπλων, τα οποία τόσο πολύ χρειάζονται οι Ουκρανοί αυτή τη στιγμή, στο πλαίσιο του μαινόμενου πολέμου.


Η Ιλάτσουκ με τον "προστάτη" της, Γιέρμακ («Κάτι δεν πάει καλά με την πρέσβειρα στη Βουλγαρία», αναγράφεται στη φωτό του δημοσιεύματος)

«Παραδέχομαι ότι το βασικό κριτήριο που χρησιμοποιήθηκε για τον καθορισμό αυτής της υποψηφιότητας είναι η προσωπική γνωριμία και η σχέση», δυσανασχετεί ο πρώην πρεσβευτής της Ουκρανίας στις ΗΠΑ και τη Γαλλία,  Όλεγκ Σάμσουρ

Οι Ουκρανοί χρήστες των κοινωνικών δικτύων είναι επίσης εξοργισμένοι με τον διορισμό της Ιλάτσουκ, γράφει το δημοσίευμα, σημειώνοντας ότι συμμετείχε, ήδη, στη διπλωματική συνάντηση των Ουκρανών πρεσβευτών που συναντήθηκαν με τον πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στις 23 Δεκεμβρίου.

Η Ιλάτσουκ έχει επικριθεί όχι μόνο για την έλλειψη διπλωματικής εμπειρίας, αλλά και για το ότι είναι προστατευόμενη του επικεφαλής του γραφείου του προέδρου Αντρίι Γιέρμακ.

Στην Ουκρανία είναι γνωστή ως ...σεξολόγος

«Ο διορισμός της νέας πρέσβης στη Βουλγαρία μόλις με τελείωσε. Όχι επειδή είναι σεξολόγος, ούτε επειδή την προστατεύει προσωπικά ο Γιέρμακ. Αλλά επειδή την έστειλαν στη Βουλγαρία, όπου είναι αποθηκευμένα τα περισσότερα σοβιετικά όπλα», γράφει η δημοσιογράφος  Τετιάνα Νικολάενκο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με αυτήν, οι βουλγαρικές αρχές προσπαθούν αυτή τη στιγμή να εμποδίσουν εν μέρει την εξαγωγή όπλων σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, γνωρίζοντας ότι η μερίδα του λέοντος από αυτά πηγαίνει ακριβώς στην εμπόλεμη Ουκρανία. 

Σύμφωνα με ορισμένα στοιχεία, η Βουλγαρία διαθέτει σχεδόν τα τρία τέταρτα των όπλων σοβιετικού τύπου που δεν έχουν ακόμη μεταφερθεί από την Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη, τα οποία χρειάζεται το Κίεβο, γράφει το ουκρανικό δημοσίευμα.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr