Αλβανία: Σύσκεψη στο ΥΠΕΞ με πρεσβευτές στα Βαλκάνια για την κρίση στην Ελλάδα




Ιούλιος 20, 2015.

Τίρανα.

Το υπουργείο Εξωτερικών διοργάνωσε συνάντηση με τους Αλβανούς πρέσβεις στην περιοχή των Βαλκανίων. Σύμφωνα με ανακοίνωση του αλβανικού υπουργείου Εξωτερικών θέματα της σύσκεψης αποτέλεσαν οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Αλβανία στην περιοχή καθώς και οι συνέπειες που έχουν προκληθεί ή αυτές που θα ακολουθήσουν από την οικονομική κρίση που διέρχεται η Ελλάδα.


Ο υπουργός Εξωτερικών, Ντιτμίρ Μπουσάτι δήλωσε ότι «ο ρόλος της Αλβανίας και η δυναμική της  εξωτερική πολιτική μας ήταν το επίκεντρο της σημερινής συνάντησης που οργάνωσε το υπουργείο Εξωτερικών με τους Αλβανούς πρέσβεις στην περιοχή. 

Θέματα αποτέλεσαν οι Αλβανοί στην περιοχή, οι περιφερειακές πρωτοβουλίες, η διαδικασία της συμφωνίας του Βερολίνου, η ενεργειακή ασφάλεια και οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα».
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ