Κι άλλος Τζιχαντιστής Κοσοβάρος νεκρός στη Συρία





 Ιούλιος 20, 2015.

Τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν την είδηση για το θάνατο ενός ακόμη τζιχαντιστή Αλβανού από το Κοσσυφοπέδιο, ως μια προσπάθεια αποτροπής της ένταξης  του μουσουλμάνων Αλβανών στην τρομοκρατική οργάνωση του ‘Ισλαμικού Κράτους’.


« Ο Flurim Zenuni, μόλις 20 ετών είναι ο επόμενος Κοσοβάρος που χάνει τη ζωή του στη Συρία πολεμώντας με την εξτρεμιστική οργάνωση του ‘ισλαμικού κράτους’ ή ISIS», γράφει το δημοσίευμα.

Το νέο θύμα του ισλαμικού φανατισμού είναι από το χωριό  Κουκ, του δήμου Ντράγκα, είχε γερμανική υπηκοότητα αφού οι γονείς του εργάζονται στη Γερμανία.

Η ριζοσπαστικοποίηση του νέου θύματος είχε γίνει στη Γερμανία, όταν ήρθε στο Κοσσυφοπέδιο, αποφάσισε να ενταχθεί στο ‘ισλαμικό κράτος’, παρασυρόμενος από τους εκατοντάδες Κοσοβάρους συνομήλικούς του που πήγαν στη Συρία για «ιερό πόλεμο κατά των απίστων».

--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ