Κι άλλοι δύο Αλβανοί από το Κόσοβο σκοτώθηκαν στη Συρία




Οκτώβριος 30, 2015.

Δύο αδέλφια από το Κοσσυφοπέδιο έχασαν τη ζωή τους στη Συρία, πολεμώντας στο πλευρό των τρομοκρατών του ‘ισλαμικού κράτους’.


Πρόκειται για Αλβανούς τζιχαντιστές από την πόλη Γκιλάνε,  τον Βαλόν και Χασίμ Αλίου, 23 και 27 ετών, σύμφωνα με την εφημερίδα ‘express’ της Πρίστινα.

Ο θάνατός τους επιβεβαιώθηκε  από την οικογένειά τους.

«Πριν από δέκα μήνες, βγήκαν από το σπίτι, χωρίς να μας πουν που πηγαίνουν. Επί τρεις μήνες δεν ξέραμε τίποτε για αυτούς. Μετά μας τηλεφώνησαν και μας είπαν ότι είναι καλά», είπε η μητέρα τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι καταγεγραμμένοι νεκροί Αλβανοί –τζιχαντιστές, από το Κόσοβο που σκοτώθηκαν στη Συρία, ξεπερνούν τους 50, ενώ εκατοντάδες συνεχίζουν να πολεμούν κατά του κυβερνητικού στρατού στο πλευρό των τρομοκρατών, σημειώνει το δημοσίευμα.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ