Σκόπια: Ο ‘προβοκάτορας’ Παπαδάκης υπερασπιστής των μειονοτήτων στην Ελλάδα…





Ιούλιος 29, 2016.βίντεο.


Η ομιλία του εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας (ΕΕΣ), Γιώργου Παπαδάκη,  στην εκδήλωση τιμής του ιδρυτή του κόμματος της τουρκικής μειονότητας στην Ελλάδα, πυροδότησε και πάλι έντονες αντιδράσεις στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία και πάλι τον αποκάλεσαν προδότη 



και ιδιαίτερα «έλληνα πολίτη σλαβικής προέλευσης», γράφει το δημοσίευμα των Σκοπίων και συνεχίζει:



Το κόμμα της τουρκικής μειονότητας στην Ελλάδα (DEB- Dostluk-Eşitlik-Barış) φέτος, όπως και κάθε χρόνο, οργάνωσε επιμνημόσυνη δέηση προς τιμήν του ιδρυτή του κόμματος και του πρώτου Τούρκου που εξελέγη στη Βουλή των Ελλήνων, το Δρ Αχμέτ Σαδίκ, που πριν από 21 χρόνια πέθανε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα και τα αίτια για αυτό δεν έχουν διευκρινισθεί.



Φέτος διοργανώθηκε πορεία διαμαρτυρίας για τα δικαιώματα του DEB της τουρκικής μειονότητας, την οποία η Ελλάδα δεν σέβεται ούτε εκείνης της των Σλάβων- ψευδο-μακεδόνων.



Η Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία, είναι μια συμμαχία μειονοτικών κομμάτων στην Ευρώπη, και ο Παπαδάκης παρέστη ως εκπρόσωπός της, ενώ συγχρόνως είναι μέλος της προεδρίας του σλαβικού κόμματος στην Ελλάδα, των ψευδο-μακεδόνων, Ουράνιο Τόξο και συνήγορος επί πολλά χρόνια για τα δικαιώματα των Σλάβων στην Ελλάδα. Το κόμμα των Τούρκων στην Ελλάδα είναι μέλος του ΕΕΣ.



Στο δημοσίευμα παρατίθεται βίντεο από την ομιλία του υποστηρικτή των Σλάβων-ψευδομακεδόνων, Γιώργου  Παπαδάκη. στη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης:


--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr