Τουρκικά ΜΜΕ: Συγκρούσεις Ελλήνων και Αλβανών στην Αττική



Οκτώβριος 29, 2018. 18:23

«Στην περιοχή του Αργυροκάστρου της Αλβανίας, χθες, ο νέος άνδρας Κωνσταντίνος Κατσίφας, ελληνικής καταγωγής, σκοτώθηκε από την αλβανική αστυνομία», γράφουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.



Από αυτά, μεταφέρουμε αυτά που γράφει  η ‘Posta  :

Αργά τη νύχτα, μετά το γεγονός αυτό, γύρω στις 02:20 τα ξημερώματα,  έγινε σύγκρουση μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών στην Αττική. Από το περιστατικό τραυματίσθηκαν 6 άτομα, μεταξύ των οποίων ένας πολύ βαριά.


Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ελλάδα, ένας Έλληνας τραυματίσθηκε στο λαιμό και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Όπλο και μαχαίρια χρησιμοποιήθηκαν στο συμβάν.


Πριν από αυτό, ο  Έλληνας Κωνσταντίνος Κατσίφας ήθελε να τοποθετήσει την ελληνική σημαία στο ελληνικό στρατιωτικό νεκροταφείο στην περιοχή Αργυροκάστρου της Αλβανίας, λόγω της ελληνικής εθνικής γιορτής του ‘Όχι’ που εορτάζεται σε ανάμνηση  της ιστορικής απάντησης και είναι γνωστή ως «28η Οκτωβρίου Ημέρα του Όχι».


Όταν η αστυνομία επεδίωξε να κατεβάσει τη σημαία  που τοποθέτησε ο 35χρονος Έλληνας Κωνσταντίνος Κατσίφας, αντέδρασε με ένα Καλάσνικοφ, και στην ανταλλαγή των πυροβολισμών σκοτώθηκε από την αλβανική αστυνομία.


Στη συνέχεια άρχισαν να οργανώνονται ‘ραντεβού μίσους’ μεταξύ των ακραίων εθνικιστικών ομάδων σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει το δημοσίευμα.


posta.com.tr

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr