Αλβανία: Η νέα Εισαγγελέας ζητά τη βοήθεια από το FBI για συλλήψεις VIP!


 Καμπάνες για Μέτα, Μπερίσα, Ράμα και Μπάσα




Οκτώβριος 10, 2018. 22:02


Τίρανα.


 Η προσωρινή Γενικός Εισαγγελέας, Άρτα Μάρκου, ζητά άμεση  βοήθεια από τους Αμερικανούς και Γερμανούς για τη σύλληψη των μεγαλοκαρχαριών του εγκλήματος της διαφθοράς στην Αλβανία.



Η Άρτα Μάρκου, αντί να αντιμετωπίσει την πολιτική μαφία στα Τίρανα, πρότεινε τη δημιουργία κοινών ομάδων έρευνας με τις ΗΠΑ, τη Γερμανία και άλλες δυτικές χώρες για να εντοπίσουν τα μεγάλα κεφάλια του εγκλήματος και της διαφθοράς στην αλβανική πολιτική σκηνή.



Πόλεμος ζωής ή θανάτου με την πολιτική μαφία που κυβερνά την Αλβανία 
 

Ενώ καθημερινά η αλβανική πολιτική  παράγει οικονομικά και ανθρώπινα εγκλήματα, η γενική εισαγγελέας, μέσω ενός εγγράφου, πρότεινε μια στρατηγική για να αντιμετωπισθεί αυτή η κατάσταση. 


Ως επικεφαλής,  βλέπει  λύση μόνο τη βοήθεια του FBI και των γερμανικών δομών, σε συνεργασία με την αλβανικές δομές, υπό την εποπτεία διεθνούς επιτροπής για να ξεκινήσει πόλεμο ζωής ή θανάτου με την πολιτική μαφία που κυβερνά, που βιάζει και λεηλατεί την Αλβανία επί 28 χρόνια.


 Μόνο με διεθνή συνεργασία
 

Σύμφωνα με τη Γενική Εισαγγελέα «η καταπολέμηση του εγκλήματος, ιδιαίτερα του οργανωμένου εγκλήματος, απαιτεί συντονισμένη διεθνή αντίδραση. Η ποινική δίωξη έχει ως στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας με τις αντίστοιχες αρχές, όχι μόνο μέσω της έγκαιρης και αποτελεσματικής αντιμετώπισης  από τις ξένες αρχές, αλλά και σε επιχειρησιακό επίπεδο».


Κύριοι στόχοι της διεθνούς συνεργασίας είναι: 


Η αύξηση της ταχύτητας, της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας της διεθνούς συνεργασίας. Αποτελεσματικός συντονισμός μεταξύ των εισαγγελικών αρχών, δημιουργία άμεσων επαφών με αντίστοιχα ιδρύματα, δημιουργία ασφαλών καναλιών επικοινωνίας. Προτάσεις για βελτίωση της αλβανικής νομοθεσίας σχετικά με τις ξένες νομικές σχέσεις σε ποινικές υποθέσεις, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, ειδικά για κοινές ομάδες έρευνας, προστασίας προσωπικών δεδομένων στις διασυνοριακές υποθέσεις κλπ.

Οι πολιτικοί φοβούνται τη διεθνή συνεργασία...
 

Ακόμη, η γενική εισαγγελέας αναφέρει ότι σχετικά μέτρα θα ληφθούν όταν πραγματοποιηθεί αυτή η διεθνής συνεργασία, μια δομή την οποία φοβάται ο Ιλίρ Μέτα, ο Σαλί Μπερίσα, ο Έντι Ράμα, ο Λουλζίμ Μπάσα και η Μόνικα Κρουεμάδι καθώς και ο στρατός του εγκλήματος και της διαφθοράς, όπως γράφει το αλβανικό δημοσίευμα (pamfleti.net)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr