Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Αλβανία: Σοκαρίστηκαν οι ευρωβουλευτές από τις καταγγελίες της αντιπολίτευσηςΦεβρουάριος 28, 2019. 22:15

Ένα ακόμη σκάνδαλο ήρθε στο φως της δημοσιότητας στη συνάντηση του επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος, Λουλζίμ Μπάσα με τους βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.Σε μια προσπάθεια να κερδίσει την υποστήριξη του Βαγγέλη Ντούλε – γράφει το  δημοσίευμα- ο Μπάσα κατέθεσε στους ευρωβουλευτές ένα από τα επιχειρήματα εναντίον του Έντι Ράμα.


Ο Λουλζίμ Μπάσα ανέφερε τα ‘κατορθώματα’ του Ράμα: «Έχει καταστρέψει εκατοντάδες σπίτια και εκκλησίες της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία».


Η δήλωση συγκλόνισε την ομάδα των ευρωβουλευτών και ο Ολλανδός ευρωβουλευτής Μπας Μπέλντερ ζήτησε  διευκρινίσεις στη συνάντηση με τους βουλευτές της πλειοψηφίας.


Ειπώθηκε μάλιστα ότι δημιουργήθηκε ένα πρώην γκαράζ πάνω στα ερείπια της Εκκλησίας.
Μετά το γκρέμισμα χτίστηκε μια νέα εκκλησία του Αγίου Αθανασίου που τα εγκαίνια έγιναν από την αγιότητα του Αναστάσιου.


  Ο Ολλανδός  ευρωβουλευτής είχε σοκαριστεί από το γεγονός αυτό και μάλιστα ότι λέγεται και  επαληθεύεται με τόσο κυνικό τρόπο.


Αυτή η λεπτομέρεια εξηγεί το γεγονός γιατί το Σπετίμ Ιντρίζι δεν ήρθε στη συνάντηση καθώς είναι σίγουρο ότι θα αντιδρούσε και δεν θα επέτρεπε αυτό το ψέμα, σημειώνει το δημοσίευμα, χωρίς να διευκρινίζει ποιο ακριβώς είναι το 'ψέμα'.


gazetatema.net


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr