Αλβανός δημοσιογράφος: «Χρειαζόμαστε τα ναρκωτικά, όπως χρειαζόμαστε τρόφιμα και φάρμακα»



Απρίλιος 6, 2020. 19:47

Ο Αλβανός δημοσιογράφος Αρτάν Χότζα, που ασχολείται με την ερευνητική δημοσιογραφία, μιλώντας από το Skype για το τηλεοπτικό  αλβανικό κανάλι ABCNews, δήλωσε ότι «το έγκλημα στο δρόμο έχει μειωθεί, όπως οι κλοπές και οι ληστείες, αλλά οι συμμορίες που διακινούν τα ναρκωτικά συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους».


Ο Χότζα ανέφερε ότι αυτήν την περίοδο, η εμπορία ανθρώπων γίνεται από τη θάλασσα, καθώς οι δρόμοι και οι πτήσεις έχουν παρεμποδιστεί.


Πρόσθεσε ότι η πανδημία  έχει οδηγήσει στην αύξηση των ναρκωτικών, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τους χρήστες να αγοράσουν ναρκωτικές ουσίες, καθώς τις χρειάζονται όπως χρειαζόμαστε τα τρόφιμα και τα φάρμακα.


Θα τονίσει ότι η εγκληματικότητα δεν έχει ατονίσει, αφού στο Δυρράχιο και στο Μπεράτι έχουν συλληφθεί άτομα για εμπορία ναρκωτικών, κάνναβης και κοκαΐνης.


«Ο υπόκοσμος προσπαθεί να συνεχίσει τη δουλειά του. Οι χρήστες χρειάζονται αυτήν την ουσία εξίσου το ίδιο όπως χρειαζόμαστε τα τρόφιμα και τα φάρμακα. Οι τιμές στην εγχώρια αγορά δεν έχουν ανέβει, αφού όπως φαίνεται οι εγκληματικές ομάδες έχουν αποθέματα κοκαΐνης και κάνναβης, που καθιστά τις τιμές τους στάσιμες», είπε σύμφωνα με το δημοσίευμα.










--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr