Τουρκία: Τα δέκα ερωτήματα για τη Λιβύη που …εξαφανίστηκαν από το CHP



Απρίλιος 7, 2020. 21:18

Γράφει ο Ρώσος σχολιαστής που αναφέρεται στα τουρκικά πολιτικά δρώμενα:

«Χθες ανέβασα τα δέκα ερωτήματα της τουρκικής αντιπολίτευσης για τη Λιβύη, που απευθύνονταν στον Υπουργό Άμυνας, αλλά μετά από μερικές ώρες εξαφανίστηκαν από την ιστοσελίδα του κεμαλικού CHP».



Όπως σημειώνεται, τα ερωτήματα αυτά δημοσιεύθηκαν στις 3 Απριλίου στον επίσημο ιστότοπο του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος- CHP, τα οποία είχε υποβάλει ο βουλευτής Ουνάλ Τσεβικόζ.


 Επιπρόσθετα ο σύνδεσμος (Link) που σε παρέπεμπε στην ιστοσελίδα με τις ερωτήσεις για τη Λιβύη, το κείμενο δεν υπήρχε,  αντικαταστάθηκε με  10 ερωτήσεις για τη Συρία (σημείωση: πράγματι αυτό έγινε).


Πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε παρέμβαση από την τουρκική προεδρία για την εξαφάνιση από τη δημοσιότητα αυτών των ερωτήσεων για τη Λιβύη.


Το ρωσικό δημοσίευμα, πάντως,  σε επίρρωση της σκόπιμης εξαφάνισης του τουρκικού κειμένου, παρουσιάζει σε φωτό την ανάρτηση από το CHP,  των ερωτημάτων για τη Λιβύη, που  τελικά …εξαφανίστηκαν.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr