Συρία: Δεκάδες μισθοφόροι των Τούρκων αλληλοσκοτώθηκαν για την αρπαγή των περιουσιών



Μάιος 25, 2020. 20:29

Δεκάδες μισθοφόροι των Τούρκων σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν όταν ξέσπασαν συγκρούσεις μεταξύ τους για τις περιοχές επιρροής και την αρπαγή των περιουσιών των ντόπιων σε ελεγχόμενες από τους μισθοφόρους περιοχές στο Χαλέπι και στην ύπαιθρο του Ιντλίμπ.


Πολιτικές πηγές ανέφεραν ότι ξέσπασαν έντονες συγκρούσεις μεταξύ της τρομοκρατικής οργάνωσης  Τζαμπχάτ αλ Νούσρα, η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες τρομοκρατικές οργανώσεις στο Ιντλίμπ, και τρομοκράτες που ελέγχουν πολλές περιοχές στην πόλη Αρίχα, της νότιας επαρχίας του Ιντλίμπ, χρησιμοποιώντας ελαφριά και μεσαία όπλα.


Οι συγκρούσεις είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία και τον τραυματισμό δεκάδων τρομοκρατών, την εξάπλωση την εξάπλωση χάους στην περιοχή και βανδαλισμό των περιουσιών ορισμένων πολιτών.

Οι πηγές πρόσθεσαν ότι οι συγκρούσεις επεκτάθηκαν αργότερα μεταξύ των τρομοκρατών, γεγονός που οδήγησε την οργάνωση  Ταμπχάτ αλ Νούσρα να στείλει περισσότερους τρομοκράτες με οχήματα εξοπλισμένα με διάφορα πολυβόλα και αντιαρματικά ρουκετοβόλα, όταν ένας αριθμός τρομοκρατών της αλ Νούσρα είτε σκοτώθηκαν είτε τραυματίστηκαν, υποδεικνύοντας ότι οι μάχες είναι ακόμα σε εξέλιξη, σημειώνει το πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr