Αλβανία: Συνεχίζονται οι καταγγελίες για αρπαγή γης στους Δρυμάδες«Ο Μπλούσι ληστεύει τη γη με πλαστά στους Δρυμάδες. Γιατί ο Ράμα απέλυσε τους δύο διευθυντές του Υποθηκοφυλακείου του Αυλώνα», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος.


Ιούνιος 15, 2020. 22:15


Ο κορυφαίος διευθυντής του αλβανικού τηλεοπτικού καναλιού «Top Channel», Μπεν Μπλούσι εμπλέκεται σε αρπαγές ακινήτων στους Δρυμάδες, γράφει η αλβανική Syri.net.Πρόκειται για καταγγελία ενός υπαλλήλου του Υποθηκοφυλακείου του Αυλώνα, ο οποίος αποφάσισε να την δημοσιοποιήσει μέσω της σελίδας στα κοινωνικά δίκτυα του πρώην πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα.


Σύμφωνα με τον ίδιο, το ακίνητο είναι περίπου έξι στρέμματα.


«Ο Άρμπεν Μαλαβίτα και ο συνεργάτης του Γκαζ Ράμα ληστεύουν τη γη με πλαστογραφίες στους Δρυμάδες. Δύο διευθυντές του Υποθηκοφυλακείου του Αυλώνα απολύθηκαν με εντολή Έντβιν Χαϊντούρι, ο οποίος ανακάλυψε την πλαστογράφηση των εγγράφων και αρνήθηκε να τις εγγράψει», έγραψε ο Μπερίσα, δημοσιεύοντας το μήνυμα του υπαλλήλου του Υποθηκοφυλακείου του Αυλώνα.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr