«Η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά- Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Κ. Φλώρος απείλησε την Τουρκία», τούρκικο δημοσίευμα



Ιούνιος 19, 2020. 22:05

Μετά από τις πολλές δηλώσεις που είχαν στόχο την Τουρκία, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου, Κωνσταντίνος Φλώρος, εξακολουθεί να ενοχλείται από τις πρόσφατες κινήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, γράφει τούρκικο δημοσίευμα.



Ο Φλώρος έκανε αλαζονικές απειλές κατά της Τουρκίας «όποιος επιτεθεί στην ελληνική επικράτεια, θα τον κάψουμε πρώτα και μετά θα δούμε ποιος είναι», είπε.


Στα τέλη του περασμένου μήνα είχε δηλώσει ότι μπορεί να προκληθεί ατύχημα στην περιοχή των πρόσφατων δραστηριοτήτων της Τουρκίας και τώρα ανακοινώθηκαν νέες δηλώσεις από τον Κωνσταντίνο Φλώρο.


 Σύμφωνα με την «Yeni Akit» έθεσε αβάσιμες κατηγορίες εναντίον της Τουρκίας λέγοντας ότι «όποιος επιτεθεί σε ελληνικό έδαφος θα καεί πρώτα και μετά θα πάμε να δούμε ποιος ήταν», συνεχίζοντας είπε «όποιος συγκρούεται με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, θα πρέπει να γνωρίζει ότι διωχθεί με βαριά τιμή. Θέλουμε διάλογο, αλλά με ίσους όρους, ωστόσο η Τουρκία δεν το θέλει», τόνισε.


«Θα κόψουμε το δρόμο των Τούρκων»


«Οι Έλληνες στρατιώτες θα κόψουν το δρόμο στους Τούρκους», δήλωσε ο Φλώρος πρόσφατα. 

«Ειδικά στην περιοχή μας, η γεωπολιτική σκακιέρα καίγεται. Είμαστε απόγονοι γενναίων και μεγάλων πολεμιστών. Όσοι μας υποτιμούσαν κάνουν μεγάλο λάθος και είμαστε έτοιμοι να συντρίψουμε όποιον μας υποτιμά».


Το δημοσίευμα σημειώνει, ακόμη, ότι οι απειλές της Αθήνας δεν τελειώνουν, όπως τις αξιολόγησε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, όταν ο Έλληνας υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι «εάν είναι απαραίτητο, είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε με την Τουρκία».


Το τούρκικο κείμενο περιλαμβάνει σε βίντεο το μήνυμα του Κωνσταντίνου Φλώρου κατά την επέτειο της ελληνικής παλιγγενεσίας, το οποίο ενόχλησε τους Τούρκους.(κλικ στην παρακάτω εικόνα)



Haberler
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr