Οι Σκοπιανοί πάνε στην Αλβανία για διακοπές


Αύγουστος 23, 2020. 19:52

«Οι πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας γεμίζουν φέτος τις αλβανικές παραλίες. Εκτός από την αρχή της  θερινής περιόδου ακόμη και τώρα εξακολουθούν να είναι οι περισσότεροι των τουριστών των αλβανικών ακτών.  Ειδικότερα στις παράκτιες πόλεις του Δυρραχίου, του Αυλώνα και των Αγίων Σαράντα.


Σήμερα παρατηρήθηκε μεγάλη κίνηση στη διέλευση του Κιαφασάν, στα σύνορα Βόρειας Μακεδονίας-Αλβανίας κοντά στη Στρούγκα, όπου μόνο το πρωί πάνω από 3.000 επιβάτες εισήλθαν στην αλβανική επικράτεια.

Μόνο τις πρώτες πρωινές ώρες, περισσότεροι από 3.000 επιβάτες πέρασαν από τη διέλευση, κυρίως πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας, αλλά υπάρχουν και πολίτες άλλων χωρών. Κατά τη διάρκεια του χθες και του σήμερα, πέρασαν συνολικά πάνω από 12.000 άτομα, σύμφωνα με τη Διεύθυνση Συνόρων και Μετανάστευσης.

Μερικοί από τους τουρίστες της Βόρειας Μακεδονίας, οι οποίοι επέλεξαν την Αλβανία για διακοπές, περνούν από τη διασταύρωση "Μπλάτο" κοντά στο Ντεμπάρ. Πρόκειται για εκείνους που αποφάσισαν να ξεκουραστούν στο  Σενγκίιν, μια πόλη που είναι πιο κοντά αν ταξιδεύετε μέσω του Debar και όπου το κλίμα είναι ίδιο με αυτό του θέρετρου Ούλτσιν του Μαυροβουνίου.

lider.com.mk

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr