Αραγίκ Χαρουτγιουνιάν: Υπάρχουν εκατοντάδες πτώματα και οι αρχές του Αζερμπαϊτζάν αδιαφορούν


Οκτώβριος 11, 2020. 19:00

«Υπάρχουν εκατοντάδες σοροί στην πρώτη γραμμή και οι αρχές του Αζερμπαϊτζάν αδιαφορούν, αδιάφοροι για αυτά τα πτώματα, ‘ξεχασμένοι ήρωες’, δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας του Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ), Αραγίκ Χαρουτγιουνιάν σε συνέντευξη Τύπου στις 11 Οκτωβρίου.


«Σύμφωνα με την εκεχειρία, η διαδικασία απομάκρυνσης των νεκρών από πεδίο της μάχης επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα, όλα έπρεπε να γίνουν σύμφωνα με τους κανόνες με τη μεσολάβηση του Ερυθρού Σταυρού. Κι αυτό που συμβαίνει τώρα είναι μία ακόμη απόδειξη της στάσης των αρχών του Αζερμπαϊτζάν έναντι του λαού τους. Οι νεκροί βρίσκονται στις πρώτες γραμμές, θα υπάρξει μεγάλη καταστροφή σε λίγες ημέρες.

»Σκεφθείτε ότι υπάρχουν εκατοντάδες σοροί στην πρώτη γραμμή, και οι αρχές του ΑζερμπαΪτζάν είναι αδιάφορες, αδιαφορούν για αυτά τα πτώματα, «χαμένοι ήρωες». Αυτές είναι οι αρχές του Αζερμπαϊτζάν», δήλωσε ο Χαρουτγιουνιάν.



--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr