Λιβύη: Η τουρκική ακτοφυλακή ολοκλήρωσε την κατάρτιση των Λιβύων


Απρίλιος 9, 2021. 08:44. Ελλάδα.

Τρίπολη.

Χθες το πρωί, η Γενική Διοίκηση της Παράκτιας Ασφάλειας του Υπουργείου Εσωτερικών, πραγματοποίησε την τελετή λήξης των μαθημάτων κατάρτισης στους διάφορους θαλάσσιους τομείς, οι  οποίοι εποπτεύονται από μια ομάδα εκπαιδευτικών εμπειρογνωμόνων από την Τουρκική Ακτοφυλακή.

Η τελετή, πραγματοποιήθηκε στο θέατρο του Υπουργείου Εσωτερικών στην Τρίπολη, ξεκίνησε με ένα λεπτό σιωπής για την ψυχή του μάρτυρα του καθήκοντος, συνταγματάρχη  Ισμαήλ αλ Τζάρμπι, και ακολούθησε αφιέρωμα σε όλους που συνέβαλαν στην επιτυχία των εκπαιδευτικών μαθημάτων και αποδόθηκαν πιστοποιητικά της συμμετοχής των ασκουμένων.

 Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, αναφέρεται ότι αυτά τα μαθήματα κατάρτισης εντάσσονται στο πλαίσιο κοινής συνεργασίας μεταξύ της Γενικής Διοίκησης Παράκτιας Ασφάλειας στο Υπουργείο Εσωτερικών της Λιβύης και της Τουρκικής Ακτοφυλακής του τουρκικού Υπουργείου Εσωτερικών για την αύξηση των δυνατοτήτων της λιβυκής ακτοφυλακής στα διάφορα θαλάσσια πεδία.

Al Saaa24

 

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr