Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Σκόπια: Μητροπολίτες που αψηφούσαν τον Covid-19 νοσηλεύονται


Απρίλιος 12, 2021. 08:35. Ελλάδα.

Σκόπια.

Μητροπολίτες στη Βόρεια Μακεδονία που αψηφούσαν την πανδημία που προέκυψε από τον κορωνοϊό βρίσκονται σήμερα σε νοσοκομεία της χώρας.

Οι μητροπολίτες Πέτρος και Αγαθάγγελος νοσηλεύονται στο ιδιωτικό νοσοκομείο ‘Sistina’ αφού εντοπίστηκαν θετικοί στον Covid-19 σύμφωνα με το κανάλι Sitel.

Ο επίσκοπος Πέτρος (Πέταρ) είπε στην τηλεόραση ότι νοσηλεύεται από τις 23 Μαρτίου, λόγω της πρόληψης πιθανών επιπλοκών. Αισθάνεται καλά τώρα, αλλά περιμένει το αρνητικό τεστ για να πάει στην οικία του. Μάλιστα, προτρέπει τους πιστούς να πάρουν στα σοβαρά τον ιό.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Σχέσεων με τις Θρησκευτικές Κοινότητες, Νταριάν Σοτιρόφσκι, καλεί όλους τους πιστούς να συμπεριληφθούν στη διαδικασία εμβολιασμού το συντομότερο δυνατό.

Πριν από λίγες μέρες, θρησκευτικοί ηγέτες σε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ κάλεσαν όλους τους πιστούς να σεβαστούν τα μέτρα κατά του covid-19 που έλαβε η κυβέρνηση, ειδικά κατά την περίοδο πριν από τις γιορτές του Πάσχα.

--

 

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr