Σκόπια: Το αλβανικό κόμμα DUI κέρδισε 10 δήμους στις δημοτικές εκλογικές


Νοέμβριος 1, 2021. Ελλάδα.

 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Ένωσης για Ένταξη, Αλί Αχμέτι, μέσω δήλωσής του στο «Facebook» είπε ότι η διαδικασία των τοπικών εκλογών στη Βόρεια Μακεδονία έγινε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ ευχαρίστησε όλους τους υποστηρικτές του.

«Ακόμη και σε αυτές τις τοπικές εκλογές, εσείς με την ελεύθερα εκφρασμένη βούλησή σας κάνατε το DUI σας νικητή και γι' αυτό σας είμαι πολύ ευγνώμων και όπως πάντα σας υπόσχομαι ότι ποτέ στη ζωή μου δεν θα σας απογοητεύσω ή θα σας ντροπιάσω», γράφει ο Αχμέτι.

Τόνισε ακόμη ότι η μεγαλύτερη νίκη είναι η δημοκρατία και η ελευθερία, ενώ είπε ότι η χώρα χρειάζεται σταθερότητα, μεταρρυθμίσεις και ανάπτυξη, αναφέρθηκε, επίσης, στην αντιμετώπιση της υγειονομικής και ενεργειακής κρίσης και στην έλλειψη προόδου με τη Βουλγαρία, που σύμφωνα με τον ίδιο έχουν φράξει τον δρόμο της χώρας προς την Ε.Ε.

Ο Αχμέτι έγραψε συγκεκριμένα:

«Η μεγαλύτερη νίκη είναι η δημοκρατία και η ελευθερία φίλοι μου, αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο και είμαι πολύ περήφανος που σήμερα εκφράζουμε τις πεποιθήσεις μας μέσω της ελεύθερης ψήφου σε όλους τους οικισμούς.

Η οργάνωσή σας, η Δημοκρατική Ένωση για Ένταξη, κέρδισε την απόλυτη πλειοψηφία των δήμων και με τις ψήφους που συγκεντρώθηκαν είναι ο αδιαφιλονίκητος νικητής αυτών των εκλογών σε δήμους και σε δημοκρατικό επίπεδο.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δώσατε. Αυτή είναι επίσης μια πρόσθετη ευθύνη την οποία θα εφαρμόσουμε με διαφάνεια σύμφωνα με τους προσανατολισμούς του προγράμματος μας.

Δεσμευόμαστε να προχωρήσουμε δυναμικά στον προοδευτικό δρόμο της ανάπτυξης, των μεταρρυθμίσεων και της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης», όπως σημειώνει η Gazeta Shqiptare.

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr