Πρόεδρος Σερβίας από την Αλβανία: «Ανοιχτά Βαλκάνια, εξαιρετική πρωτοβουλία»

Φωτό από τη συνάντηση των τριών ηγετών στο Ελμπασάν


Δεκέμβριος 21, 2021. Ελλάδα.

Δείπνο στην πόλη Ελμπασάν της Αλβανίας, είχαν χθες ο πρόεδρος της Σερβία, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα και ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, αναφέρει το αλβανικό Top Channel.

Μάλιστα, στο κοινωνικό δίκτυο Instagram, ο Βούτσιτς δημοσίευσε μια φωτογραφία από το δείπνο και έγραψε τη φράση «Τα Ανοιχτά Βαλκάνια είναι μια εξαιρετική πρωτοβουλία».

Θεωρούμε τα Ανοιχτά Βαλκάνια μια εξαιρετική πρωτοβουλία, που έγινε για τους ανθρώπους που κατοικούν  ανθρώπων σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό. Σημαντικές συζητήσεις για το πώς να συνεχίσουμε την πρόοδο, τη διασύνδεση, τη συνεργασία πιο γρήγορα και πιο δυνατά. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Αλβανίας, @ediramaal, και τον Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, @zoranzaev», έγραψε ο πρόεδρος της Σερβίας.



--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr