“Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δημιουργούν τηλεφωνικά κέντρα για την τηλεφωνική τρομοκρατία στη Ρωσία”


Απρίλιος 14, 2022. Ελλάδα.

 

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας άρχισαν να δημιουργούν τηλεφωνικά κέντρα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τηλεφωνική τρομοκρατία, επομένως, στο άμεσο μέλλον, αναμένεται αύξηση του αριθμού των ψευδών αναφορών για την «εκρήξεις αντικειμένων» στη Ρωσία, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου της αναφέρει το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών.

«Υπάρχουν λόγοι να πιστεύουμε ότι στο άμεσο μέλλον η δραστηριότητα των εγκληματιών που σχετίζονται με τη διάδοση ψευδών προειδοποιήσεων για τρομοκρατικές επιθέσεις θα συνεχίσει να αυξάνεται. Κατά την παρακολούθηση του Διαδικτύου, διαπιστώθηκε ότι οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας άρχισαν να δημιουργούν τηλεφωνικά κέντρα ειδικά σχεδιασμένα για την τηλεφωνική τρομοκρατία», ανέφερε το κέντρο Τύπου του υπουργείου, σύμφωνα με το TASS.

Σημειώνεται ότι πλέον στα κέντρα αυτά υπάρχει ένα σύνολο εργαζομένων. Οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν τη ρωσική γλώσσα, καθώς και να έχουν κίνητρα και να έχουν την επιθυμία να εκδικηθούν τη Ρωσία. 

Νωρίτερα, η εφημερίδα VZGLYAD έγραψε για τέτοιες αναζητήσεις επικαλούμενη μια ουκρανική ιστοσελίδα αναζήτησης εργασίας. Απαραίτητο προσόν ήταν  η «γνώση ρωσικής γλώσσας», «κίνητρο» και «ελεύθερος χρόνος», όπως γράφει το ρωσικό δημοσίευμα.

vz.ru

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr