Ισραήλ: Δεκάδες μαχητικά αεροσκάφη έλαβαν μέρος στην άσκηση με την Κύπρο

Ο  υποστράτηγος Αβίβ Κοτσάβι συναντήθηκε με τον στρατηγό Δημόκριτο Ζερβάκη (α)- Israel Defense



Ιούνιος 3, 2022. Ελλάδα.

Δεκάδες μαχητικά αεροσκάφη της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας πραγματοποίησαν τις τελευταίες ημέρες εναέρια άσκηση στους ουρανούς της Μεσογείου για να εξασκηθούν σε επιθέσεις μεγάλης εμβέλειας.

Η εκπαίδευση, η οποία αποτελεί μέρος της άσκησης πυροσβεστικών αρμάτων, περιλαμβάνει πτήσεις δεκάδων αεροσκαφών που προσομοίωσαν πτήση μεγάλων αποστάσεων για βαθιά επίθεση, συμπεριλαμβανομένου εναέριου ανεφοδιασμού. 

Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο της ετοιμότητας για κοντινά και μακρινά σενάρια πολέμου με συνδυασμούς όπλων.

 Ο αρχηγός του ισραηλινού Επιτελείου Στρατού, Υποστράτηγος  Αβίβ Κοτσάβι, επισκέφθηκε τις μονάδες του IDF που συμμετέχουν στην άσκηση των πυροσβεστικών αρμάτων στην Κύπρο και συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Κύπρου, Στρατηγό Δημόκριτο Ζερβάκη. 

Ο Αρχηγός του Επιτελείου περιόδευσε την κοινή άσκηση του Ισραηλινού Στρατού και του Κυπριακού Στρατού και άκουσε κριτική από τον διοικητή του Κέντρου Εκπαίδευσης Χερσαίων Δυνάμεων, Ταξίαρχο Ντέιβιντ Ζίνι, σχετικά με την ανάπτυξη δυνάμεων, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών, του ναυτικού σκέλους και άλλων ειδικών μονάδων. 

Ο υποστράτηγος Κοτσάβι συναντήθηκε με τους πυροσβέστες, με την ταξιαρχία αλεξιπτωτιστών και πραγματοποίησε συζήτηση για την έγκριση σχεδίων στο κομάντο της 89ης Ταξιαρχίας Καταδρομών σε προετοιμασία για επίθεση σε βάθος. 

Ο Αρχηγός του Επιτελείου επισκέφθηκε επίσης τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και συνομίλησε με πληρώματα αεροπορίας, χειριστές UAV και το προσωπικό των τεχνικών μονάδων. 

Israel Defense

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr