Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Πρωθυπουργός Σκοπίων και Ερντογάν συζήτησαν «κεκλεισμένων των θυρών»


Ιούνιος 14, 2022. Ελλάδα.

Άγκυρα.

Ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας Ντίμιταρ Κοβάτσεφσκι, αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Κοβάτσεφσκι επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο την Κωσταντινούπολη και μετέβη στο προεδρικό μέγαρο Ντολμάμπαχτσε στην Μπεσίκτας στην ευρωπαϊκή ακτή του Βοσπόρου.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι συμμετείχε σε συνάντηση «κεκλεισμένων των θυρών» με τον Τούρκο πρόεδρο κατά την οποία έλαβαν μέρος ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, ο υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού και ο υπουργός Εμπορίου Μεχμέτ Μους.

Τα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων ήταν πολύ φειδωλα στην ενημέρωση για τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο.


«Σήμερα, 13 Ιουνίου 2022 ο πρωθυπουργός Ντιμίταρ Κοβάτσεφσκι θα ηγηθεί κυβερνητικής αντιπροσωπείας που θα συναντηθεί με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο πλαίσιο της επίσκεψης εργασίας του στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου της κυβέρνησης, η συνάντηση του Κοβάτσεφσκι με τον Πρόεδρο Ερντογάν θα αποτελέσει επιβεβαίωση των εξαιρετικά καλών σχέσεων με την Τουρκία και προγραμματίζεται να συζητηθούν πολλά διμερή θέματα που ενδιαφέρουν τις δύο χώρες», σημειώνει το makfax.

 --

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr