Le Figaro: Ο Βλαντίμιρ Πούτιν υπογράφει επίσημα την προσάρτηση τεσσάρων περιοχών της Ουκρανίας – Η Δύση εξυμνεί το Σατανισμό!

 

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν υπογράφει τα έγγραφα που επισημοποιούν τις προσαρτήσεις

Υπό χειροκροτήματα και μπροστά στους τέσσερις εκπροσώπους των εν λόγω εδαφών που είχαν έρθει στη Μόσχα, ο Ρώσος Πρόεδρος υπέγραψε τα έγγραφα που επισημοποιούσαν την προσάρτηση των ουκρανικών εδαφών στη Ρωσική Ομοσπονδία. Ψάλλεται ο εθνικός ύμνος.

Σεπτέμβριος 30, 2022. Ελλάδα.

Ο Ρώσος πρόεδρος επισημοποίησε αυτήν την Παρασκευή την προσάρτηση των περιφερειών Ντόνετσκ, Λουγκάνσκ, Ζαπορίτζια και Χερσώνα στη Μόσχα, ενώ οι Ουκρανοί περικυκλώνουν τις ρωσικές δυνάμεις στο Λίμαν, στα ανατολικά.

 

Η Τζόρτζια Μελόνι καταγγέλλει τον «σοβιετικού τύπου» νέο-ιμπεριαλισμό του Πούτιν



 

Η απόφαση της Ρωσίας να προσαρτήσει τέσσερις ουκρανικές περιφέρειες «δεν έχει νομική και πολιτική αξία», δήλωσε την Παρασκευή η Τζόρτζια Μελόνι, η οποία αναμένεται να είναι πρωθυπουργός της Ιταλίας τον επόμενο μήνα.

Σε δήλωσή της, η Τζόρτζια Μελόνι είπε επίσης ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν «επιδεικνύει για άλλη μια φορά το νεοϊμπεριαλιστικό όραμά του σοβιετικού τύπου που απειλεί την ασφάλεια ολόκληρης της ευρωπαϊκής ηπείρου» και κάλεσε για ενότητα της Δύσης απέναντι στις ενέργειες της Μόσχας.

 

Συλλαλητήριο στη Μόσχα για την υποστήριξη της προσάρτησης

 


Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο κέντρο της Μόσχας στη συναυλία που σηματοδοτεί την προσάρτηση  των τεσσάρων περιοχών της Ουκρανίας που κατέχονται από τα ρωσικά στρατεύματα, 30 Σεπτεμβρίου 2022.


Η ΕΕ καταδικάζει την παράνομη προσάρτηση


Οι ηγέτες των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης «απορρίπτουν» και «καταδικάζουν» την «παράνομη προσάρτηση» των τεσσάρων ουκρανικών περιοχών από τη Ρωσία, ανέφεραν οι 27 σε ανακοίνωσή τους την Παρασκευή, κατηγορώντας τη Μόσχα ότι θέτει την «παγκόσμια ασφάλεια σε κίνδυνο».

« Δεν αναγνωρίζουμε και δεν πρόκειται ποτέ να αναγνωρίσουμε τα παράνομα «δημοψηφίσματα» που διοργάνωσε η Ρωσία ως πρόσχημα για αυτή τη νέα παραβίαση της ανεξαρτησίας, της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας, ούτε τα παραποιημένα και παράνομα αποτελέσματά τους. Δεν θα αναγνωρίσουμε ποτέ αυτή την παράνομη προσάρτηση », σημειώνει η δήλωση.



«Αγωνιζόμαστε για μια μεγάλη ιστορική Ρωσία»


« Βλέπουμε ότι ένα αντιαποικιακό απελευθερωτικό κίνημα αναπτύσσεται σε όλο τον κόσμο », είπε ο Πούτιν. 

« Αυτή η δύναμη θα καθορίσει το πολιτικό μας μέλλον […] ενάντια στον δεσποτισμό και τη δικτατορία ». 

« Πρέπει να γυρίσουμε την επαίσχυντη σελίδα της δυτικής ηγεμονίας », λέει ο επικεφαλής του Κρεμλίνου. 

« Αγωνιζόμαστε για τη μεγάλη ιστορική Ρωσία », λέει, «για τον πολιτισμό, τη ρωσική γλώσσα […] που δεν μπορεί να σβήσει από τον χάρτη».

« Έγινε μια πολύ σημαντική πνευματική επιλογή», ​​υπερασπίζεται ο Ρώσος πρόεδρος , «μια επιλογή που ακολούθησαν αρκετές γενιές των προγόνων μας και την οποία διαιωνίζουμε σήμερα, όπως οι κάτοικοι της περιοχής του Λουχάνσκ και της Χερσώνα ».

 «Η Ρωσία είναι μαζί μας », ολοκλήρωσε ο Πούτιν με δυνατά χειροκροτήματα από όλη την αίθουσα.


Οι δυτικές αξίες που «αρνούνται τα ηθικά πρότυπα της οικογένειας» είναι «ανοιχτός Σατανισμός»


« Το νεοαποικιακό μοντέλο δεν έχει πλέον μέλλον. Φυσικά, θα προσπαθήσουν να προσκολληθούν σε αυτό το σύστημα, αλλά υπάρχουν δισεκατομμύρια άνθρωποι που ελπίζουν στη δικαιοσύνη να αποφασίσει το μέλλον τους », συνεχίζει ο κύριος του Κρεμλίνου. Και να καταδικάσει τις δυτικές φιλελεύθερες αξίες, οι οποίες «αρνούνται τα ηθικά πρότυπα της οικογένειας».

«Προς όλους τους Ρώσους πολίτες: θέλουμε στη χώρα μας, αντί να έχουμε πατέρα και πατέρα, έχουμε γονέα νούμερο 1 και γονέα νούμερο 2; 

Ότι από το δημοτικό, μαθαίνουμε την υποβάθμιση του Ανθρώπου; 

Ότι μιλάμε στα παιδιά μας για επεμβάσεις αλλαγής φύλου;

 Για εμάς αυτό είναι απαράδεκτο» , είπε. 

« Έχουμε άλλο μέλλον». 

Για τον Ρώσο πρόεδρο, αυτή η «άρνηση του ανθρώπου» θέλει να είναι «επιθυμία για ελευθερία », αλλά «λαμβάνει τα χαρακτηριστικά του ανοιχτού σατανισμού». 

« Ένας Απόστολος είπε: θα τους γνωρίσετε από τους καρπούς τους».


Le Figaro

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr