Ασταμάτητος ο βομβαρδισμός από τον τουρκικό στρατό στη βόρεια Συρία


Νοέμβριος 26, 2022. Ελλάδα.

 Περίπου 800 βλήματα πυροβολικού και πύραυλοι έχουν εκτοξευθεί στο Αφρίν και τη Σάχμπα τις τελευταίες 24 ώρες, γράφουν τοπικά δημοσιεύματα.

Ο κατοχικός τουρκικός κρατικός στρατός βομβάρδισε 27 χωριά και περιοχές στα κατεχόμενα καντόνια Σάχμπα και Αφρίν με 795 βλήματα πυροβολικού, όλμους και ρουκέτες.

Το τελευταίο 24ωρο, ο τουρκικός κρατικός στρατός κατοχής και οι συμμορίες του βομβάρδισαν εντατικά τα χωριά Σάρα και Σεράουα στο κατεχόμενο Καντόνι Αφρίν και Σαχμπά, όπου διαμένουν οι πρόσφυγες από το Αφρίν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν, ο κατοχικός κρατικός τουρκικός στρατός βομβάρδισε 12 χωριά και περιοχές στο καντόνι Σάχμπα, 7 χωριά και περιοχές στη Σεράουα και 8 χωριά στον δήμο Σάρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τουρκικές δυνάμεις κατοχής βομβάρδισαν τα χωριά με 795 όλμους, πυροβολικό και άρματα μάχης, προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές στους κατοίκους της περιοχής.

Rojava News

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr