Ο Ερντογάν μίλησε με τους διοικητές του τουρκικού στρατού στο Ιράκ : «Ο αγώνας σας είναι πολύ ευεργετικός»


Νοέμβριος 27, 2022. Ελλάδα.

Άγκυρα.

Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνομίλησε τηλεφωνικά με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ και στη συνέχεια μίλησε στους διοικητές των μονάδων που έχουν εισβάλει στο βόρειο Ιράκ. 

Ο Ερντογάν είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή τη στιγμή, ένας τόσο σημαντικός αγώνας διεξάγεται σε μια τόσο σημαντική στιγμή, τόσο στο  Ζαπ με το «Γαμψό Ξίφος» όσο και στη βόρεια Συρία, σε πολύ δύσκολες χειμερινές συνθήκες. Πιστεύω ότι η έκβαση αυτού του αγώνα θα είναι πολύ καλή και ευεργετική».

 



Ζήτησε το έλεος του Αλλάχ για τους νεκρούς

 

Ο Ερντογάν κατά τη συνομιλία του με τους διοικητές των μονάδων στο Ιράκ, ζήτησε το έλεος του Αλλάχ σε όσους μαρτύρησαν κατά την εισβολή και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

«Φυσικά και πονάμε (για αυτούς), αλλά το αίμα των μαρτύρων μας δεν θα μείνει εκεί… Ο δρόμος του μαρτυρίου είναι ένας πολύ άγιος και ευλογημένος δρόμος. Ο αγώνας που έχει δώσει μέχρι στιγμής ο Μεχμέττσικ μας σε αυτόν τον ευλογημένο δρόμο τον κατευθύνουν όλοι, ειδικά εσείς, οι επικεφαλής», είπε.

“Ο αγώνας μας είναι ευλογημένος ας είναι φωτεινός ο δρόμος μας


aHaber

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr