Η ‘Ομάδα Ανώνυμος’ απειλεί τον πρόεδρο της Σερβίας


Δεκέμβριος 29, 2022. Ελλάδα.

Βελιγράδι.

Ομάδα που παρουσιάζεται με την ονομασία «Ανώνυμος» απειλεί τον Σέρβο πρόεδρο Αλεξάνταρ Βούτσιτς μέσω του κοινωνικού δικτύου Twitter, κατηγορώντας τον ότι προσπαθεί να «αποσταθεροποιήσει την περιοχή», γράφουν σήμερα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ένα άτομο που κρυβόταν πίσω από μια μάσκα κατηγόρησε τους Σέρβους από το βόρειο τμήμα του Κοσσυφοπεδίου και Μετοχίων, αποκαλώντας τους «εγκληματικά στοιχεία που προσπαθούν να προκαλέσουν ένοπλη σύγκρουση», αλλά δεν παρουσίασε στοιχεία για τους ισχυρισμούς του.

Οι «Ανώνυμος» δεν είναι μια μικρή ομάδα ανίσχυρων που πρέπει να αγνοηθούν, είμαστε οργανωμένοι, ενεργοί παγκοσμίως, μια συλλογικότητα ομοϊδεατών και το μήνυμά μας θα είναι σαφές, εάν δεν σταματήσετε τις επικίνδυνες ενέργειές σας στο Κοσσυφοπέδιο (και τα Μετόχια) - αναφέρει η απειλή.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Μάιο, παρόμοιες απειλές εστάλησαν προς τη Σερβία, αλλά στη συνέχεια το άτομο που απείλησε τη Σερβία γελοιοποιήθηκε από τους χρήστες του Twitter, όπως σημειώνεται.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr