Ερντογάν: «Σύντομα θα λάβουμε καλά νέα από τη Λιβύη»



Μάιος 5, 2020. 20:26

«Η πρόσφατη επιχείρηση εναντίον του Λιβυκού Εθνικού Στρατού πραγματοποιήθηκε χάρη στην υποστήριξη που δόθηκε στη διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση εθνικής συμφωνίας στη Λιβύη», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε αναφορά του στην εντατικοποίηση της τουρκικής στρατιωτικής επέμβασης στη Λιβύη, γράφει λιβυκό δημοσίευμα.



«Η Τουρκία είναι αποφασισμένη να μετατρέψει την περιοχή σε μια όαση ειρήνης συνεχίζοντας να υποστηρίζει τη νόμιμη κυβέρνηση στη Λιβύη», τόνισε ο Ερντογάν σε τηλεοπτική ομιλία του σε κυβερνητική συνάντηση.


«Αλλάχ θέλοντος, σύντομα θα λάβουμε καλά νέα από τη Λιβύη», δήλωσε ο Ερντογάν, «η ασφάλεια, η ασφάλεια και η ευημερία του λαού της είναι η κλειδί για τη σταθερότητα σε ολόκληρη την περιοχή της Βόρειας Αφρικής και της Μεσογείου», σύμφωνα με την «The Libyan address».


Επίσης, ο Ρώσος σχολιαστής στο Telegram συμπληρώνει ότι ο Ερντογάν χαρακτήρισε τον Χαλίφα Χαφτάρ ως ‘πραξικοπηματία’ προσθέτοντας ότι άρχισε, ήδη, να υποχωρεί.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr