Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου συμμετείχε στην τελετή κατάκτησης της ΚωνσταντινούποληςΜάιος 29, 2020. 20:29

Ο επικεφαλής του μητροπολιτικού δήμου της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου παρευρέθηκε στην τελετή μνήμης που διοργάνωσε η Διοίκηση της Κωνσταντινούπολης στο πλαίσιο του προγράμματος του εορτασμού της 567ης επετείου κατάκτησης της Πόλης, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Sozcu.


Ο Ιμάμογλου μετά την τελετή έκανε δηλώσεις: Τιμάμε τον προφήτη μας Μωάμεθ, τον διοικητή που κατέκτησε μια τέτοια πόλη, αισθανόμαστε τιμή που είμαστε τα παιδιά  αυτού του προγόνου.


Η Διοίκηση της Κωνσταντινούπολης διοργάνωσε τελετή  μνήμης στον Τάφο του Φατίχ Σουλτάν Μεχμέτ, που βρίσκεται στον κήπο του Τζαμιού Φατίχ, στο πλαίσιο του «Προγράμματος Εορτασμού της  567ης Επετείου της  κατάκτησης  της Κωνσταντινούπολης».


Στην τελετή παρευρέθηκαν ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Μεχμέτ Ερσόι, Κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης Αλί Γιρικλάγια και Πρόεδρος του Μητροπολιτικού Δήμου Κωνσταντινούπολης (ΙΜΜ) Εκρέμ Ιμάμογλου.


Κατά τη διάρκεια της εορταστικής τελετής, η οποία πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τους κανόνες της κοινωνικής απόστασης, ο Μουφτής της Κωνσταντινούπολης Μεχμέτ Εμίν Μασάλι διάβασε το Κοράνι.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr