Το Αρτσάχ παραδέχθηκε την κατάληψη της πόλης Σούσα


Νοέμβριος 9, 2020. 22:32

Ο εκπρόσωπος του προέδρου του Ναγκόρνο Καραμπάχ, Βάραμ Πογκοσιάν σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ανέφερε ότι η πόλη Σούσα στο Αρτσάχ βρίσκεται πλέον στα χέρια του εχθρού ( του Αζερμπαϊτζάν).

«Η δήλωση που έκανε σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει προκαλέσει ορισμένες αρνητικές αντιδράσεις στους δημόσιους κύκλους. Αυτό είναι φυσικό, επειδή ο πόλεμος είναι μια πράξη σκληρού αγώνα, όπου ούτε η επιτυχία ούτε η αποτυχία είναι εγγυημένα. Μέχρι σήμερα, δυστυχώς,  πρέπει να παραδεχθούμε ότι η αλυσίδα των αποτυχιών μας στοιχειώνει ακόμη και την πόλη Σούσα, η οποία βρίσκεται εντελώς εκτός ελέγχου μας».

Πρόσθεσε ακόμη:

«Αν θέλουμε τη Σούσα να είναι και πάλι δική μας, το Artsakh να διατηρηθεί, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε  σήμερα όλες τις δυνατότητές μας για να οργανώσουμε μια αξιόπιστη άμυνα στο Στεπανακέρτ.

Αυτή είναι η πραγματική και αξιόπιστη εγγύηση επιτυχίας. Οι ψεύτικες εκκλήσεις για νίκες και οι εικασίες στο Facebook θα οδηγήσουν στην απώλεια των πάντων σιγά-σιγά.

Και η ιστορία δεν θα μας συγχωρήσει για αυτό…»

Στα σχόλια της ανάρτησης, οι αναγνώστες εξέφρασαν φόβους ότι ο λογαριασμός του Πογκοσιάν είχε παραβιαστεί. Γιατί δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από το Γερεβάν.

--

 

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr