Άγνωστο τηλεκατευθυνόμενο σκάφος επιτέθηκε σε ισραηλινό πολεμικό πλοίο


Φεβρουάριος 23, 2021. 21:03. Ελλάδα.


Πριν από λίγες ώρες, ένα άγνωστο θαλάσσιο σκάφος επιτέθηκε σε ένα ισραηλινό πολεμικό πλοίο στα ανοικτά των ακτών της Λωρίδας της Γάζας.

 Το σκάφος πλησίαζε προς το ισραηλινό πολεμικό πλοίο παγιδευμένο με εκρηκτικά,  οι Ισραηλινοί άνοιξαν πυρ εναντίον του με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη σε αυτό, χωρίς να προκληθεί ζημιά στο ισραηλινό πολεμικό πλοίο.

Όπως εκτιμήθηκε, από την τεράστια έκρηξη που προκλήθηκε στο τηλεκατευθυνόμενο ξένο σκάφος, υπήρχαν πολλά εκρηκτικά σε αυτό, ικανά να καταστρέψουν το πολεμικό πλοίο.

Πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για θαλάσσιο σκάφος μεγάλης ταχύτητας, το οποίο κατευθύνονταν σε σύγκρουση προς το ισραηλινό πολεμικό πλοίο. 

Μετά από αρκετές έρευνες και προειδοποιήσεις προς αυτό, πυροβολήθηκε το σκάφος, με αποτέλεσμα την καταστροφή του.

Παραμένει άγνωστος ποιος ακριβώς βρίσκεται πίσω από την επίθεση στο ισραηλινό πολεμικό πλοίο, ωστόσο, παλαιότερες παλαιστινιακές ριζοσπαστικές ομάδες είχαν δηλώσει την ετοιμότητά τους να επιτεθούν σε ισραηλινούς στόχους στη θάλασσα.

Το Ισραήλ, με τη σειρά του, δεν έχει ακόμη αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες του συμβάντος, σημειώνοντας μόνο ότι η απειλή εξαλείφθηκε αμέσως.

Μέχρι τώρα, κανένας οργανισμός ή ομάδα δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση στο ισραηλινό πολεμικό πλοίο.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr