«Καταδικασμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναζητείται στη Σερβία»


Φεβρουάριος 24, 2021. 21:24. Ελλάδα.

Οι ελληνικές αρχές ερευνούν αναφορές ότι ο πρώην ακροδεξιός βουλευτής Χρήστος Παπάς, 59 ετών, ο οποίος είναι καταζητούμενος μετά την καταδίκη του για συμμετοχή στη νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, κατέφυγε σε μοναστήρι στη Σερβία, γράφει η εφημερίδα των Σκοπίων, Σλόμποντεν Πέτσατ.


Εικάζεται ότι ο Παππάς κατάφερε να διαφύγει από την Ελλάδα τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, όταν καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλάκισης για τη συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση.

 Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η έρευνα έχει επικεντρωθεί σε μερικά μοναστήρια στη Σερβία, στενά συνδεδεμένα με την μικρή ελληνική πτέρυγα των «παλαιοημερολογιτών», η οποία σε αντίθεση με την επίσημη Ελληνική Εκκλησία δεν αναγνωρίζει το Γρηγοριανό Ημερολόγιο.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, ο Παπάς διέσχισαν τα σύνορα ανάμεσα στην Ελλάδα και της Βόρειας Μακεδονίας με ψεύτικο όνομα, μεταμφιεσμένος ως μοναχός, για το λόγο αυτόν ο ίδιος άφησε να μεγαλώσουν τα  γένια του, ανέφερε το πρακτορείο Beta.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr