«Σοβινιστική προπαγάνδα η πρώτη εκπομπή της βουλγαρικής τηλεόρασης στη Βόρεια Μακεδονία»

 


Μάρτιος 5, 2021. 18:05. Ελλάδα.

Σκόπια.

«Δυστυχώς οι προβλέψεις της ‘Αστικής Επιλογής για τη Μακεδονία’- GROM  [‘Граѓанска опција за Македонија’] έγιναν πραγματικότητα, μάλιστα, από την πρώτη χθεσινή εκπομπή στη Βόρεια Μακεδονία, όπου η βουλγαρική εθνική τηλεόραση BNT αλαζονικά και χωρίς μέτρο, μέχρι το τέλος, παρουσίασε ανασταλτικά τη σοβινιστική προπαγάνδα της», ανακοίνωσε σήμερα το κόμμα GROM.

«Ο λύκος αλλάζει το τρίχωμα του, αλλά όχι τις συνήθειες του, έτσι οι Βούλγαροι άρχισαν αμέσως την άρνηση του ‘μακεδονικού έθνους’ και να μετατρέψουν τους (Σλαβο)μακεδόνες επαναστάτες ως Βούλγαρους», αναφέρει το κόμμα αυτό.

Η GROM καταδικάζει αυτήν την πράξη προδοσίας από την κυβέρνηση που έβαλε ένα φίδι στην αγκαλιά του μακεδονικού λαού. «Γι’ αυτό απαιτείται ενεργητική και μαζική αντίθεση».

«Δεν χρειαζόμαστε όπλα, σφαίρες ή ρουκέτες, αρκεί να χρησιμοποιήσουμε το τηλεχειριστήριο με τα δάχτυλά μας και να αποκλείσουμε την παρουσία τους στα σπίτια μας. Αφήστε τις οικογένειες του Ζάεφ, του Οσμάνι,  του Γκεοργκιέφσκι, του Μπουκόφσκι και μερικών ομοίων τους, να απολαύσουν αυτές τις τηλεοράσεις και την προπαγάνδα τους από τον 19ο αιώνα», πρόσθεσε το κόμμα GROM.


NetPress, Faktor,

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr