Μόνο στα Σκόπια: 45 χιλιάδες «Βούλγαροι Μακεδόνες» ζούνε σε ένα διαμέρισμα!


Μάρτιος 4, 2021. 22:02. Ελλάδα.

«Για τους ‘ηλίθιους’ οι βουλγαρικές αρχές θα κινήσουν ποινικές διαδικασίες. Πρόκειται για μια σκανδαλώδη πληροφορία που δημοσιεύθηκε από τη βουλγαρική ειδησεογραφική πύλη Bgnes, η οποία αναφέρει ότι πάνω από 45 χιλιάδες «Μακεδόνες» προκειμένου να αποκτήσουν βουλγαρική υπηκοότητα δήλωσαν στα στοιχεία τους ότι μένουν σε  ένα διαμέρισμα της οδού Λέγκε της Σόφιας…

Έτσι, η βουλγαρική κυβέρνηση, αποφάσισε να κινήσει ποινικές κατηγορίες γιατί επέτρεψε στους «Μακεδόνες»- Σλάβους δηλαδή των Σκοπίων- να δηλώσουν Βούλγαροι και μάλιστα ότι διαμένουν σε ένα διαμέρισμα 60 τετραγωνικών μέτρων στη Σόφια.

Και αυτοί που το έχουν κάνει από το 2013 έως σήμερα είναι πάνω από 45 χιλιάδες Σκοπιανοί, που είναι φανερό ότι δεν ήθελαν τη βουλγαρική υπηκοότητα λόγω βουλγαρικής καταγωγής αλλά προφανώς μόνο για οικονομικούς λόγους, όπως σημειώνεται.

«Σύμφωνα με το νόμο, όλα τα άτομα που έχουν αποκτήσει βουλγαρική υπηκοότητα και ζουν στο εξωτερικό λαμβάνουν μόνιμη διεύθυνση στο κτίριο της επαρχιακής διοίκησης", εξήγησε ο δήμαρχος της Sredets, Trajcho Trajkov.

«Τρομερό, αλλά αληθινό, λέει ο δήμαρχος Σρέντετς, Τράικο Τράικοφ, στο παρελθόν ο αριθμός των «ενοικιαστών» έχει φτάσει τα 82.000 άτομα σε μία διεύθυνση».

«Βλέπω συχνά ανθρώπους να έρχονται για ορισμένες διοικητικές υπηρεσίες, αλλά τα ψηφοδέλτια, όπως πάντα, θα παραμείνουν αχρησιμοποίητα. 

«Τα περισσότερα άτομα στη λίστα έχουν επώνυμα από τη Βόρεια Μακεδονία, τα οποία απέκτησαν βουλγαρική υπηκοότητα βάσει αποδεδειγμένης βουλγαρικής καταγωγής», δήλωσε ο Τράικοφ.

 Ο ίδιος πιστεύει ότι αυτοί όλοι που δηλώνουν Βούλγαροι δεν θα ψηφίσουν ποτέ στη Βουλγαρία, «αφού δεν βρίσκονται εδώ».

Προτίθεται η Ένωση «Φιλίας Μακεδονίας-Βουλγαρίας» να ασκήσει ποινικές διώξεις εναντίον των υπεύθυνων στη Σόφια και τη Βουλγαρία, οι οποίοι επέτρεψαν τέτοια απάτη και θα ζητήσουν από αυτούς τους «πολίτες» της Βόρειας Μακεδονίας να κατασχεθούν τα διαβατήριά τους.

kanal5

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr