Αλβανία: «Ο Έλληνας περιβάλλεται από τους Αλβανοτσάμηδες στη λίστα του Λουλζίμ»


Μάρτιος 9, 2021. 20:13. Ελλάδα.

Τίρανα.

«Μια πατριωτική χειρονομία έκανε ο Λούλι (σημ: Λουλζίμ) στη λίστα», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα το οποίο αναφέρεται σε ειρωνικό σχόλιο του δημοσιογράφου Μέρο Μπάζε.

Σε ανάρτησή του ο Αλβανός δημοσιογράφος στη σελίδα του σε κοινωνικό δίκτυο,  σημείωσε ότι ο επικεφαλής του πολιτικού φορέα  «Κόμμα Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», Βαγγέλης Ντούλες περιβάλλεται από  αλβανοτσάμηδες πολιτικούς του PDIU, στη λίστα του Δημοκρατικού Κόμματος για τις εκλογές της 25ης Απριλίου.

“Μια πατριωτική χειρονομία έκανε ο Λούλι στη λίστα ο Βαγγέλη Ντούλε, είναι μεταξύ του επικεφαλής του PDIU, Σπετίμ Ιντρίζι από πάνω και της Μεσίλα Ντόντα από κάτω. Δεν υπάρχει μέρος για να 'παίξει' ο Έλληνας, γιατί τον περιβάλλουν οι τσάμηδες», σχολιάζει ο Μπάζε.

Ο Σπετίμ Ιντρίζι κατατάσσεται 9ος στη λίστα του Δημοκρατικού Κόμματος για τα Τίρανα, ο Βαγγέλης Ντούλε είναι 11ος ενώ η Μεσίλα Ντόντα είναι 12η, όπως σημειώνεται.

Shqiperja

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr