Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Γερμανική εταιρεία επέλεξε τη Βόρεια Μακεδονία για επένδυση εκατομμυρίων ευρώ


Απρίλιος 7, 2021. 18:00. Ελλάδα.

Σκόπια.

Ένα δεύτερο εργοστάσιο άνοιξε η γερμανική εταιρεία Dräxlmaier στη Βόρεια Μακεδονία. Η εγκατάσταση βρίσκεται στην περιοχή του Κουμάνοβο. Η αξία της επένδυσης ανέρχεται σε  διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων,  ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της. Οι παράμετροι και οι δυνατότητες της νέας παραγωγικής ικανότητας δεν προσδιορίζονται.

Ο γερμανικός όμιλος  Dräxlmaier  ασχολείται με την παραγωγή ανταλλακτικών  και πρόκειται να απασχολήσει, κατά το πρώτο στάδιο, στο νέο της εργοστάσιο 700 άτομα, με σχέδια είναι η αύξηση του προσωπικού.

Το πρώτο εργοστάσιο της Dräxlmaier άνοιξε το 2012 στην κεντρική πόλη Καβαντάρτσι και κατασκευάζει ηλεκτρικά συστήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία.

Σε όλο τον κόσμο, η εταιρεία λειτουργεί περισσότερα από 65 εργοστάσια σε περισσότερες από 20 χώρες με περισσότερους από 75.000 υπαλλήλους.

 Στη γηραιά Ήπειρο κατασκευάζει εξαρτήματα αυτοκινήτων σε Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία, Πολωνία, Ισπανία, Μεγάλη Βρετανία, Βόρεια Μακεδονία, Ρουμανία, Σλοβακία, Ουγγαρία και Ουγγαρία.

 

Fakti

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr