Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Μουσουλμανική Αδελφότητα Λιβύης: Αυτός που ζητά να φύγει η Τουρκία πρέπει να λιθοβοληθεί από το λαό…


Ιούνιος 27, 2021. Ελλάδα.

Τρίπολη, Λιβύη.

Ο  Σαάντ αλ Ομπάϊντι, ηγέτης της (Μουσουλμανικής) Αδελφότητας και παρουσιαστής του προγράμματος Μουφτί αλ Μαζούλ στο τηλεοπτικό κανάλι, «Al-Tanasuh» είπε ότι η Τουρκία ήρθε από μακριά και εμπόδισε την πτώση της (ισλαμικής) επανάστασης στην Τρίπολη.

Ο αλ Ομπάϊντι έγραψε, στο λογαριασμό του στο Facebook, σήμερα: «Στην τελευταία επίθεση (4/4/2019) στην αγαπημένη μας πρωτεύουσα, την Τρίπολη, που έγινε με τη συνενοχή πολλών χωρών και τη συνενοχή σχεδόν  της διεθνούς κοινότητας,  μετά τον Παντοδύναμο, μόνο το κράτος της Τουρκίας δεν μας άφησε, ήρθε από μακριά και εμπόδισε την πτώση της πρωτεύουσας, εμποδίζοντας έτσι την πτώση ολόκληρου του προγράμματος της επανάστασης».

Και συνέχισε:

«Αυτός που ζητά την έξοδο της Τουρκίας από τη Λιβύη, είναι ανόητος και πρέπει να διαταχθεί να τον λιθοβολήσει ο λαός. Αυτό είναι το σαφές μήνυμά μου και πρέπει να ακούσουν όλοι οι ανόητοι», είπε χαρακτηριστικά.

 al Saaa24

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr