Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Οι Ρώσοι στη Συρία δοκίμασαν 320 νέα είδη όπλων


Ιούλιος 14, 2021. Ελλάδα.

Μόσχα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στη Συρία, οι Ρώσοι στρατιώτες έλεγξαν περισσότερους από 320 τύπους όπλων. Στις 14 Ιουλίου, ο Υπουργός Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Σεργκέι Σόιγκου είπε για αυτό.

Ο Σόιγκου τόνισε ότι για να ασφαλιστεί ο εξοπλισμός, χρειάζονται όπλα που λειτουργούν σε μεγαλύτερη απόσταση από τα συστήματα αεροπορικής άμυνας και τα MANPADS, και σημείωσε ότι «σήμερα έχουμε τέτοια όπλα».

Νωρίτερα εκείνη την ημέρα, ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας είπε ότι οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις ηγούνται όσον αφορά τον εξοπλισμό με σύγχρονο στρατιωτικό εξοπλισμό μεταξύ των στρατών του κόσμου. Τόνισε ότι ο ρωσικός στρατός διαθέτει πάνω από το 70% των σύγχρονων όπλων και εξοπλισμού.

Στις 12 Ιουλίου, όπως σημειώνει η ρωσική Ιζβέστια,  το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας είπε ότι ριζοσπαστικές ομάδες στη Συρία έχουν γίνει πιο ενεργές στο έδαφος που ελέγχεται από τον συνασπισμό που βρίσκεται υπό την ηγεσία των ΗΠΑ. 

 

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr