Τα Σκόπια μεριμνούν για τη μειονότητα τους στην Αλβανία


Ιούλιος 16, 2021. Ελλάδα.

Σκόπια.

Ο Υπουργός Εσωτερικών Όλιβερ Σπασόφσκι και ο πρέσβης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας στα Τίρανα, Ντάντσο Μαρκόφσκι, κατά τη διάρκεια της σημερινής επίσκεψης στο δήμο  Πούστετς στη Μάλα Πρέσπα στην Αλβανία, μαζί με τους οικοδεσπότες τους Βασίλ Στεργιόσκι, βουλευτής στο

αλβανικό κοινοβούλιο από το κόμμα της «Μακεδονικής Συμμαχίας για την Ευρώπη (MAEI)», και ο Δήμαρχος του Δήμου,  Πάλι Κολέφσκι, επισκέφθηκαν το νηπιαγωγείο στο κοινό δημοτικό και δευτεροβάθμιο σχολείο « Μίτερ Κολέφσκι και Τράϊαν Γκιοργκιόφσκι», όπου παιχνίδια και άλλα δώρα παραδόθηκαν στα νήπια του δήμου Πούστετς.

Μετά την παρουσίαση της δωρεάς, ο υπουργός  Όλιβερ Σπασόφσκι πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο Κολέφσκι, τον βουλευτή Στεργιόσκι και μέλη του κόμματος της  «Μακεδονικής Συμμαχίας για την Ευρώπ».

Στη συνάντηση, επιβεβαιώθηκε η υποστήριξη του υπουργού Σπασόφσκι και της κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονίας στην περαιτέρω βελτίωση της ζωής των «ΣλαβοΜακεδόνων» που ζουν στην Αλβανία.

 

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr