Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Τουρκία: Το ναυπηγείο Anadolu παρέδωσε στο Κατάρ το πρώτο εκπαιδευτικό πολεμικό πλοίο

 


Αύγουστος 29, 2021. Ελλάδα.

Τούζλα.

 

 

Το QTS 91 AL DOHA, το πρώτο από τα «Πολεμικά Εκπαιδευτικά Πλοία» που κατασκευάστηκε από το Anadolu Shipyard (ADİK) για το Πολεμικό Ναυτικό του Κατάρ, το οποίο παραδόθηκε με μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο ναυπηγείο στην Τούζλα.

Το «QTS 91 AL DOHA»,  είναι το πρώτο από τα 2 Πολεμικά Εκπαιδευτικά Πλοία που κατασκευάστηκαν στην Τουρκία κατόπιν εντολής της Διοίκησης των Ναυτικών Δυνάμεων του Κατάρ.


Στην τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις συνθήκες της πανδημίας, παραβρέθηκαν αξιωματούχοι του Πολεμικού Ναυτικού του Κατάρ, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ναυπηγείου Anadolu, Σιουάλπ Ουρκμέζ  και εργαζόμενοι στα ναυπηγεία. Μια σύντομη απαγγελία Κορανίου έγινε στα εγκαίνια της τελετής.

Ο Ουρκμέζ τόνισε με υπερηφάνεια ότι παραδίδουν το «QTS 91 AL DOHA» στην καθορισμένη ημερομηνία, δουλεύοντας σκληρά στο ναυπηγείο, σύμφωνα με τον ίδιο το δεύτερο θα παραδοθεί το συντομότερο δυνατό.Deniz Haber Ajansi

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr