Τουρκία: Επιχείρηση εναντίον του PKK στα Άδανα


Αύγουστος 14, 2021. Ελλάδα.

Τουρκία.

Οι ομάδες της Αστυνομικής Διεύθυνσης στην επαρχία των Αδάνων πραγματοποίησαν επιχείρηση σύλληψης ατόμων που «έχουν συνδεθεί  από καιρό με την τρομοκρατική οργάνωση PKK/KCK», όπως σημειώνει τούρκικο δημοσίευμα.

 

Σύμφωνα με (χθεσινές) πληροφορίες του Ajans Haber, πραγματοποιήθηκε μια επιχείρηση σε διευθύνσεις που είχαν καθοριστεί κάθε μία ξεχωριστά.

Στόχος της αντιτρομοκρατικής επιχείρησης ήταν η σύλληψη 29 υπόπτων, μερικοί από τους οποίους συνελήφθησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις και τέθηκαν υπό κράτηση.

Αναφέρεται ότι οι ύποπτοι έκαναν προπαγάνδα για την τρομοκρατική οργάνωση ακολουθώντας τις οδηγίες δράσης που έδωσε η τρομοκρατική οργάνωση, πραγματοποίησαν την προπαγάνδα της τρομοκρατικής οργάνωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πραγματοποίησαν δραστηριότητες στις αγροτικές περιοχές της τρομοκρατικής οργάνωσης στο παρελθόν και πραγματοποίησαν παράνομες διαδηλώσεις.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr