Ο υπουργός Άμυνας της Σερβίας παρευρέθηκε στην άσκηση του τουρκικού στρατού


Οκτώβριος 28, 2021. Ελλάδα.

 Ο υπουργός Άμυνας της Σερβίας Νεμπόισα Στεφάνοβιτς, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Άγκυρα,  παρακολούθησε μαζί με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, τις ασκήσεις του τουρκικού στρατού στο πεδίο εκπαίδευσης Στρατηγού Ναχίτ Σενολού κοντά στο Πολατλί.

 Αυτό ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Άμυνας της Σερβίας. Κατά τη διάρκεια των ασκήσεων «Free fire 2021, ο στρατός επέδειξε τις δυνατότητες 42 τύπων όπλων και συστημάτων μάχης που χρησιμοποιούνται από τον τουρκικό στρατό, συμπεριλαμβανομένων μαχητικών F-4, επιθετικών ελικοπτέρων ATAK, μη επανδρωμένων αεροσκαφών, αντιαρματικών OMTAS, Kornet και TOW-2 συστήματα.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν υπό την επίβλεψη 885 εκπροσώπων του επιτελείου διοίκησης των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Εκτός από δύο υπουργούς Άμυνας, στην άσκηση συμμετείχε και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγός Γιασάρ Γκιουλέρ, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Άμυνας της Σερβίας.

 

--

 

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr