Σκόπια: Μήνυμα του βουλευτή «κλειδί» για πλειοψηφία στο κοινοβούλιο «είμαι καλά και υγιής»


Νοέμβριος 11, 2021. Ελλάδα.

Σκόπια.

Ο βουλευτής «κλειδί» στην πλειοψηφία της αντιπολίτευσης για την πρόταση δυσπιστίας,  Καστριότ Ρετζέπι, για τον οποίο υπήρχαν πολλές εικασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας, ανάρτησε μήνυμα στο Facebook και είπε ότι είναι υγιής και καλά. «Τα λέμε σύντομα», είπε ο Ρετζέπι.

«Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας. Η σταθερότητα και η ασφάλεια του κράτους, καθώς και η ειρήνη και η ευημερία του λαού μας πρέπει να είναι το πιο σημαντικό για εμάς».

«Ο Μπιλάλ Κασάμι και άλλοι, δεν νοιάζονται για μένα. Είμαι ασφαλής, στη σωστή πλευρά, στο πλευρό του αλβανικού λαού και στο πλευρό όλων των πολιτών που θέλουν ειρήνη, σταθερότητα και δημοκρατία. Είμαι με την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, όχι με τους αντιαλβανούς».

»Σας το λέω με ήσυχη τη συνείδησή μου και μόλις περάσω τους κινδύνους που μου έρχονται ως απειλή από κάποιους κομματάρχες μου, θα απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις των ΜΜΕ. Μέχρι τότε ας ζήσει η ελευθερία και η δημοκρατία. Ζήτω οι Αλβανοί, οι Σλαβομακεδόνες και όλοι οι άλλοι πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας».

kanal5.com.mk

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr